ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η RACTRAVEL έχει την πρωτοκαθεδρία στη δημιουργία πρωτογενών προιόντων τουρισμού για τα νησιά Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο και Σίκινο. Ακτοπλοικά εισιτήρια , καταλύματα, αυτοκίνητα σε εκπληκτικές τιμές. Επίσης διαθέτουμε πακέτα εκδρομών για όλο τον πλανήτη. Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία.
Κάθε γωνιά της Γης την προσεγγίζεται με πακέτα εκδρομών της RAC. Γαμήλια, επαγγελματικά, ατομικά ταξίδια για κάθε μορφή τουρισμού μπορείτε να εμπιστευτείτε την RACTRAVEL.
Η RAC SA προσφέρει Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προνομιακές τιμές. Κάντε την ενοικίαση του οχήματος σας στο λιμάνι του Πειραιά ή το Αεροδρόμιο της Αθήνας και τα πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε Υπηρεσίες ενοικίασης εγγυώνται την ικανοποίηση σας. Εισαγάγετε τις επιθυμητές ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής και κάντε κλικ στο κουμπί Κάντε Κράτηση. Για φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, επιλέξτε Rac SA!
Δεν θα μπορούσε η RAC TRAVEL να μείνει έξω από την νέα μορφή τουρισμού που βρίσκεται σε μεγάλη εξέλιξη και αυτή δεν είναι άλλη από την κρουαζιέρα. Luis Cruises – Caribbean – Costa – ημερήσιες Αργοσαρωνικού – ανταποκρίσεις με τα κρουαζιερόπλοια και τις εταιρείες όλου του κόσμου, μας κάνουν κορυφαίους στην έγκαιρη ενημέρωση των πελατών που διαλέγουν κρουαζιέρες για όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερες τιμές, άψογη ενημέρωση από την RAC-SA για να έχετε τέλειες διακοπές.
Για το ταξίδι σας προς όλα τα ελληνικά νησιά ή την Ιταλία ακτοπλοϊκώς, μπορείτε να εκδώσετε τα εισιτήρια σας από τη RAC TRAVEL. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η RAC TRAVEL εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η απευθείας σύνδεση μας με το σύστημα κρατήσεων Amadeus και η συνεργασία μας με όλες τις αεροπορικές εταιρίες.
Η RAC-SA καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια ως ειδική για τις διακοπές σας στις Κυκλάδες. Ξενοδοχεία, δωμάτια, υπηρεσίες με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης μπορείτε να κλείσετε από εμάς ξενοδοχεία και καταλύματα για τις χειμερινές και τις καλοκαιρινές σας διακοπές τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλο τον πλανήτη, πάντα με την εγγύηση και αξιοπιστία της RAC TRAVEL.
Η εταιρεία μας εξασφαλίζει ότι το επαγγελματικό ταξίδι κάθε πελάτη σχεδιάζεται και οργανώνεται πλήρως, εως την τελευταία λεπτομέρια. Το ταξιδιωτικό γραφείο Rac Travel έχει άριστη συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα επαγγελματικά πακέτα ταξιδιών και οι απαραίτητες προετοιμασίες δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο και ευχάριστο επαγγελματικό ταξίδι.
Η RAC TRAVEL ενοικιάζει λεωφορεία όλων των κατηγοριών που πληρούν όλους τους όρους ασφαλείας, νέας τεχνολογίας και χρονολογίας για κάθε δύσκολο και μακρινό ταξίδι. Ημερήσιες, πολυήμερες, μακροχρόνιες ενοικιάσεις πραγματοποιούνται από τη RAC TRAVEL. Σχολεία, σύλλογοι, εταιρείες, group εκδρομών, ΚΑΠΗ, επιχειρηματικά ταξίδια όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία μαζί μας. Ενοικιάσεις λεωφορείων για όλη την Ευρώπη.
Για την μέρα του γάμου σας ελάτε στην Rac s.a και νοικιάστε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα που διαθέτει με οδηγό και νιώστε την μοναδική εμπειρία!!! Για την στιγμή της ζωής σας εμπιστευτείτε την Rac s.a και ζητήστε μας οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμήτε. Θα προσφέρουμε σε εσάς τα καλύτερα… Μεταξύ άλλων, η πλούσια γκάμα μας περιλαμβάνει και αυτοκίνητα εποχής.
[rev_slider services]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit